Arabische lampen kopen in Utrecht

  • ✓ Wij maken eigen ontwerpen
  • ✓ Traditionele Arabische lampen
  • ✓ Handgemaakt

Als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om een warme sfeer aan je interieur toe te voegen, kies je voor de Arabische lampen van Hadaya in Amersfoort, in de provincie Utrecht. Het traditionele motief van de Arabische lampen uit onze winkel in de provincie Utrecht tovert een sprookjesachtig ontwerp op je muren en plafond wat direct de sfeer in huis versterkt.

Ben je opzoek naar een mooie Arabische hanglamp?

Bekijk onze collectie

Handgemaakte Arabische lampen voor elk interieur van ons bedrijf uit Utrecht

Wat de Arabische lampen van ons bedrijf uniek maakt, is dat ze zelf ontworpen zijn in onze eigen werkplaats in Amersfoort, in de provincie Utrecht. Bovendien zijn ze handgemaakt van duurzame materialen. Om deze reden is geen enkele lamp hetzelfde en ontvang je dus altijd een authentieke lamp als je deze bij ons koopt. Door de variatie aan stijlen, kleuren en patronen zit er altijd een lamp tussen die aansluit op jouw smaak en die past in je interieur. Indien dat niet het geval is kun je zelfs een lamp op maat laten maken!

Oriënteer je via de website en kom langs in onze winkel

In ons assortiment vind je naast Arabische nog veel meer filigrain lampen. Neem de tijd om je op onze handgemaakte lampen te oriënteren via onze website. Heb je een lamp gevonden die mooi bij je interieur past? Kom dan langs in onze winkel en bekijk de lamp in het echt. Indien je daarvoor niet in de gelegenheid bent, winkel je natuurlijk gewoon online. Mocht je in dat geval vragen hebben, kun je contact met ons opnemen via 06 14 34 34 18 of via info@hadaya.nl.