Arabische lampen

  • ✓ Wij maken eigen ontwerpen
  • ✓ Traditionele Arabische lampen
  • ✓ Handgemaakt

Als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om een warme sfeer aan je interieur toe te voegen, kies dan voor Arabische lampen van Hadaya in Amersfoort. Het traditionele motief van Arabische lampen tovert een sprookjesachtig ontwerp op je muren en plafond wat direct de sfeer in huis versterkt.

Ben je opzoek naar een mooie Arabische hanglamp?

Bekijk onze collectie

Handgemaakte Arabische lampen voor elk interieur

Wat de Arabische lampen van Hadaya uniek maakt, is dat ze zelf ontworpen zijn in onze eigen werkplaats in Amersfoort. Bovendien zijn ze handgemaakt van duurzame materialen. Om deze reden is geen enkele lamp hetzelfde en ontvang je dus altijd een authentieke lamp als je deze bij ons koopt. Door de variatie aan stijlen, kleuren en patronen zit er altijd een lamp tussen die aansluit op jouw smaak en past in je interieur. Indien dat niet het geval is kun je zelfs een lamp op maat laten maken!

Bestel je nieuwe lamp eenvoudig online

In ons assortiment vind je naast Arabische nog veel meer filigrain lampen. Neem de tijd om je op onze handgemaakte lampen te oriënteren via onze website. Heb je een lamp gevonden die mooi bij je interieur past? Bestel deze dan eenvoudig online. Natuurlijk ben je ook welkom in onze winkel als je de lamp eerst in het echt wilt bekijken. Voor overige vragen neem je contact op via 06 14 34 34 18 of via info@hadaya.nl.