Egyptische hanglampen

  • ✓ Wij maken eigen ontwerpen
  • ✓ Traditionele Egyptische lampen
  • ✓ Handgemaakt

Wil je een beetje van Egypte in je interieur laten terugkomen, doe dit dan door middel van een Egyptische hanglamp! Bij Hadaya in Amersfoort ontwerpen en maken we alle lampen in ons assortiment zelf, van hoogwaardige kwaliteit duurzame materialen. Doordat we ze met de hand maken kunnen we een grote variëteit aan dessins toepassen, zodat er een Egyptische hanglamp is voor elk interieur!

Ben je opzoek naar een mooie Egyptische hanglamp?

Bekijk onze collectie

Voeg warmte toe aan je interieur met een Egyptische hanglamp

Als je aan Egypte denkt, denk je vrijwel direct aan warmte. Dit is ook het voornaamste wat een Egyptische lamp van Hadaya toevoegt aan jouw interieur. De handgemaakte dessins op onze Egyptische lampen laten veel licht door en zorgen voor een unieke lichtval die onmiddellijk sfeer creëert. Ben je dus nog op zoek naar een manier om warmte toe te voegen aan je moderne, industriële, of elk ander interieur, dan hoef je vanaf nu niet meer verder te zoeken!

Maak een keuze uit ons ruime assortiment

Geef je ogen de kost wanneer je door ons ruime assortiment aan lampen scrolt. Is je oog op een van onze lampen gevallen? Kom dan langs in de winkel om deze in het echt te bewonderen. Heb je vragen over ons assortiment of een van onze lampen? Bekijk dan of je het antwoord kunt vinden tussen onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze winkel in Amersfoort via 06 14 34 34 18 of via info@hadaya.nl. Hadaya staat voor je klaar! Ook als je op zoek bent naar typisch Marokkaanse lampen of een tafellamp in plaats van hanglamp.