Filigrain lampen

  • ✓ Wij maken eigen ontwerpen
  • ✓ Traditionele Filigrain lampen
  • ✓ Handgemaakt

Als je graag een Oosterse sfeer in huis wilt creëren, maak dan gebruik van filigrain lampen in je interieur. Bij Hadaya in Amersfoort zijn we verantwoordelijk voor onze lampen van ontwerp tot aan productie. Zo weten we zeker dat elke lamp van hoogwaardige kwaliteit is!

Ben je opzoek naar een mooie Filigrain hanglamp?

Bekijk onze collectie

Het speciale effect van filigrain lampen

In het oosten wordt veel gebruikgemaakt van filigrain lampen. Deze lampen zijn te herkennen aan het typerende opengewerkte patroon op de lamp. Doordat dit patroon licht doorlaat geeft het een speciaal Oosters effect aan je interieur. Zo waan je je in je eigen woonkamer in het duizend-en-een-nacht-sprookje. Het grote voordeel van filigrain lampen is dat ze je interieur onmiddellijk een warme uitstraling geven, wie wil dat nu niet?

Kom langs in de winkel of bestel je lamp direct online

De filigrain lampen zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen, zo hebben we varianten als de plafondlamp, maar ook in de variant van een Egyptische hanglamp. Kijk snel welke lamp het best bij jouw interieur past en kom in onze winkel in Amersfoort langs om deze in het echt te bewonderen. Wil je graag advies of heb je een vraag? Neem hiervoor telefonisch contact op via 06 14 34 34 18 of stuur een e-mail naar info@hadaya.nl. Natuurlijk kun je jouw nieuwe (lamp)en ook via onze webshop bestellen!