Marokkaanse lampen

  • ✓ Wij maken eigen ontwerpen
  • ✓ Traditionele Marokkaanse lampen
  • ✓ Handgemaakt

Bij Hadaya in Amersfoort vind je een ruime keuze aan Marokkaanse lampen, of je nu hanglampen zoekt of een plafondlamp. Al onze lampen worden al sinds 2002 door ons zelf ontworpen en met de hand gemaakt van duurzame materialen. Doordat wij handwerk verrichten, ben je bij ons altijd verzekerd van een unieke lamp. Kortom: bij ons ben je op de juiste plek als je unieke lampen zoekt geïnspireerd door Marokkaanse invloeden. Lees verder om kennis te maken met ons assortiment!

Ben je opzoek naar een mooie Marokkaanse hanglamp?

Bekijk onze collectie

Marokkaanse lampen om op te hangen

In ons assortiment Marokkaanse lampen vind je verschillende hanglampen in allerlei maten en kleuren. Al onze producten hebben een traditionele vorm en zijn voorzien van een Marokkaanse print. De grootte van de hanglampen in combinatie met het handgemaakte Marokkaanse motief zorgen voor een volledige verlichting van je ruimte. Het warme licht dat het motief doorlaat, zorgt onmiddellijk voor een prettige sfeer in huis. Onze handgemaakte lampen passen bij elk interieur!

Marokkaanse plafonnières

Onze website is ook de plek om een nieuwe Marokkaanse plafondlamp te bestellen. Elke Marokkaanse plafondlamp van Hadaya in Amersfoort is net als de hanglampen voorzien van een uniek handgemaakt motief. Hoewel de plafondlamp erom bekend staat dat deze wat subtielere verlichting geeft, dragen onze unieke Marokkaanse plafondlampen ook zeker bij aan een fijne woonsfeer!

Maak een keuze uit onze Marokkaanse lampen en plaats je bestelling

Wil je meer Arabische lampen zien voordat je een bestelling plaatst, kijk dan nog rustig even rond. Heb je een keuze kunnen maken uit de vele lampen in ons assortiment? Plaats dan meteen je bestelling. Indien er geen lamp naar wens in ons assortiment voor je bij zit, informeer dan ook zeker naar onze mogelijkheden voor lampen op maat. Stel je vraag of informeer naar lampen op maat door contact op te nemen met onze winkel in Amersfoort via 06 14 34 34 18 of via info@hadaya.nl. Of kijk of je vraag al is beantwoord bij onze veelgestelde vragen.