Egyptische lampen

  • ✓ Wij maken eigen ontwerpen
  • ✓ Traditionele Marokkaanse lampen
  • ✓ Handgemaakt

Bij Hadaya in de provincie Utrecht vind je een ruime keuze aan Marokkaanse ogende lampen; perfect als je naar hanglampen of een plafondlamp zoekt. Echter de originele techniek komt uiot Egypte. Al onze lampen worden daar sinds 2002 door ons zelf ontworpen en met de hand gemaakt van duurzame materialen. Doordat wij handwerk verrichten, ben je bij ons altijd verzekerd van een unieke lamp. Kortom: bij ons ben je op de juiste plek als je unieke lampen zoekt die zijn geïnspireerd zijn op de eeuwenoude arabisch egyptische invloeden. Lees verder om kennis te maken met ons assortiment!

Ben je opzoek naar een mooie Marokkaanse hanglamp?

Bekijk onze collectie

Egyptische lampen om op te hangen

In het assortiment aan Egyptische lampen, niet te vergelijken met Marokkaanse lampen, in onze winkel in Amersfoort, de provincie Utrecht vind je hanglampen in allerlei maten en kleuren. Egyptische handgemaakte lampen worden vaak vewrward met Marokkaanse lampen, echter Egypte is de eeuwenoude voorloper van deze prachtige techniek en luxe materialen. Al onze producten hebben een traditionele of een meer moderne vorm en zijn voorzien van een traditionele maar ook vele moderne motieven. De grootte van de hanglampen in onze zaak in de provincie Utrecht, in combinatie met het handgemaakte Egyptische motief, zorgen voor een volledige verlichting van je ruimte. Het warme licht dat het motief doorlaat, zorgt onmiddellijk voor een prettige sfeer in huis. Onze handgemaakte lampen passen daardoor bij elk interieur!

Egyptische plafonnières

Onze winkel in Amersfoort bij Utrecht, is ook dé plek om een nieuwe Egyptische plafondlamp te kopen. Elke Arabische plafondlamp van Hadaya in Amersfoort, provincie Utrecht, is net als de hanglampen voorzien van een uniek handgemaakt motief. Hoewel de plafondlamp erom bekend staat dat deze wat subtielere verlichting geeft, dragen de unieke Egyptische plafondlampen, niet te verwarren met Marokkaanse uit onze zaak in Amersfoortt ook zeker bij aan een fijne woonsfeer!

Maak in de winkel of online een keuze uit onze Egyptische lampen

Wil je meer Arabische lampen zien voordat je een nieuwe lamp koopt? Kom dan langs in onze winkel en kijk rond. Als je een lamp naar wens in ons assortiment ziet, kun je deze meteen aanschaffen. Indien je geen (egyptische) plafond- of hanglampen naar wens in onze winkel in Amersfoort, provincie Utrecht, vindt, informeren we je graag over de mogelijkheden voor maatwerk. Je kunt natuurlijk ook online winkelen en bellen naar 06 14 34 34 18 of mailen naar info@hadaya.nl wanneer je vragen hebt.