Marokkaanse lampen

  • ✓ Wij maken eigen ontwerpen
  • ✓ Traditionele Marokkaanse lampen
  • ✓ Handgemaakt

Bij Hadaya in de provincie Utrecht vind je een ruime keuze aan Marokkaanse lampen; perfect als je naar hanglampen of een plafondlamp zoekt. Al onze lampen worden sinds 2002 door ons zelf ontworpen en met de hand gemaakt van duurzame materialen. Doordat wij handwerk verrichten, ben je bij ons altijd verzekerd van een unieke lamp. Kortom: bij ons ben je op de juiste plek als je unieke lampen zoekt die zijn geïnspireerd door Marokkaanse invloeden. Lees verder om kennis te maken met ons assortiment!

Ben je opzoek naar een mooie Marokkaanse hanglamp?

Bekijk onze collectie

Marokkaanse lampen om op te hangen

In het assortiment aan Marokkaanse lampen in onze winkel in de provincie Utrecht vind je hanglampen in allerlei maten en kleuren. Al onze producten hebben een traditionele vorm en zijn voorzien van een Marokkaanse print. De grootte van de hanglampen van onze zaak in de provincie Utrecht, in combinatie met het handgemaakte Marokkaanse motief, zorgen voor een volledige verlichting van je ruimte. Het warme licht dat het motief doorlaat, zorgt onmiddellijk voor een prettige sfeer in huis. Onze handgemaakte lampen passen daardoor bij elk interieur!

Marokkaanse plafonnières

Onze winkel in de provincie Utrecht is ook dé plek om een nieuwe Marokkaanse plafondlamp te kopen. Elke Marokkaanse plafondlamp van Hadaya in Amersfoort, provincie Utrecht, is net als de hanglampen voorzien van een uniek handgemaakt motief. Hoewel de plafondlamp erom bekend staat dat deze wat subtielere verlichting geeft, dragen de unieke Marokkaanse plafondlampen uit onze zaak in de provincie Utrecht ook zeker bij aan een fijne woonsfeer!

Maak in de winkel of online een keuze uit onze Marokkaanse lampen

Wil je meer Arabische lampen zien voordat je een nieuwe lamp koopt? Kom dan langs in onze winkel en kijk rond. Als je een lamp naar wens in ons assortiment ziet, kun je deze meteen aanschaffen. Indien je geen (Marokkaanse) plafond- of hanglampen naar wens in onze winkel in Amersfoort, provincie Utrecht, vindt, informeren we je graag over de mogelijkheden voor maatwerk. Je kunt natuurlijk ook online winkelen en bellen naar 06 14 34 34 18 of mailen naar info@hadaya.nl wanneer je vragen hebt.